Search
Close this search box.

Voor bedrijven

Bakkerij schreuder

Dagelijks leveren wij onze dagverse producten aan  onze bakkerswinkels, cateraars, hotels, instellingen, ziekenhuizen, supermarkten en groothandels.

Wilt u meer informatie over wat Bakkerij Schreuder voor uw bedrijf kan betekenen of wilt u een afspraak maken? Neem contact op.

Horeca

Flexibiliteit is het sleutelwoord voor de horeca. Geen dag is hetzelfde, er gebeuren altijd onverwachte dingen. Kort kunnen schakelen en een flexibel assortiment zijn belangrijk. Met ons moderne logistieke systeem kunnen we bij calamiteiten extra leveren en hebben we flexibele bake off concepten, zodat u op locatie indien nodig brood kunt afbakken.

Bedrijfscatering

Een compleet assortiment is vaak gewenst. Brood, bolletjes, bake off en mini’s. Of het nu gaat om het bedrijfsrestaurant of de banqueting, bij Bakkerij Schreuder kunt u dagelijks een breed assortiment bestellen.

Retail

Hoe kunt u als retailer zorgen voor onderscheidend vermogen? Onderscheid u met een lokaal sterk merk en profiteer mee van onze regionale merknaam Bakkerij Schreuder, uw streekbakker. Brood is binnen de retail een belangrijk wapen. Een enorme kans voor retailers dus om een lokaal merk binnen te halen en meerwaarde te creëren voor de klanten. Bakkerij Schreuder  heeft de middelen om een ambachtelijk concept neer te zetten. Naast het assortiment is er natuurlijk communicatiemateriaal en de commerciële houding van Bakkerij Schreuder.

Zorginstellingen

Als geen ander weten wij hoe het is om zorginstellingen te beleveren. Een aantal grotere ziekenhuizen en andere zorginstellingen mogen wij tot onze klanten rekenen. Van halfjes brood tot mono- en duoverpakkingen voor bollen en sneetjes brood, eventueel voorverdeeld op afdelingsniveau. Voor de feestdagen kunnen wij het assortiment hier ook op aanpassen.

Hotels

Van ontbijt tot diner, voor alle eetmomenten hebben wij producten die bij uw menu passen. Met onze bake off concepten heeft u flexibiliteit en op ieder moment vers brood.

Collega’s

We helpen collega’s natuurlijk graag. Waarom alles zelf blijven maken als het makkelijker kan? Koop uw brood en gebak in bij Bakkerij Schreuder. Zo heeft u tijd om overdag te gaan werken en het gezicht van uw winkel te worden. Er komt tijd om nieuwe producten of concepten te ontwikkelen.

Certificering FSSC 22000

Elke dag weer proberen wij te voldoen aan de verwachtingen van u als klant. Dit betekent dat onze brood- en banketbakkers dag en nacht hun uiterste best doen om een mooi en lekker product voor u te maken. Tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om ook de voedselveiligheid te waarborgen. Dit kan middels het werken volgens de hygiënecode maar wij vonden het nodig om een stap hoger te gaan. Omdat wij buiten de winkels en huis-aan-huisbezorgers veel leveren aan zorginstellingen, ziekenhuizen, hotels, supermarkten en grote cateringorganisaties hebben wij ervoor gekozen ons te laten certificeren volgens de door GFSI (Global Food Safety Initiative) erkende norm FSSC 22000 (Food Safety System Certification). In dit kwaliteitssysteem zijn zaken als beleid, processen, procedures en instructies op een dusdanige wijze vastgelegd zodat de productkwaliteit en voedselveiligheid op een professionele manier kan worden gewaarborgd. U kunt ons FSSC 22000-certificaat HIER downloaden.

Facturatie

Naast directe levering en facturatie is het ook mogelijk om via diverse grossiers (o.a. Bidfood, Distrivers, Hanos) door te factureren. Top Bakkers is hierin onze zakelijke partner.

Top Bakkers

Bakkerij Schreuder is lid van de organisatie Top Bakkers. Deze overkoepelende organisatie is in 1985 opgericht en heeft als doel belangenbehartiging voor de aangesloten bakkerijen. Zo verricht Top Bakkers voor haar bakkers coördinerende activiteiten op het gebied van o.a. facturering, promotie, verkoop en kwaliteitszorg. Daarnaast treden ze op als gesprekspartner tegenover nationale accounts en diverse ondernemingen. In haar marktbenadering hebben Top Bakkers en haar bakkers zich met name gericht op de marktsegmenten: catering, hotels, institutioneel en kleinschalige retail. Van de bakkers vraagt de organisatie het uiterste op het gebied van kwaliteit, hygiëne en automatisering. 

Kernpunten van de formule zijn:

  • Dagelijkse levering van ovenvers brood
  • Een breed assortiment van ambachtelijke kwaliteit
  • Rechtstreekse levering van producent Top Bakker naar finale afnemer
  • Doorfacturering via landelijke organisaties
  • Kwaliteitscontroles door het Nederlandse Bakkerij Centrum
  • Ondersteuning en promotie door accountmanagement en acties
  • Flexibiliteit dankzij ondernemende bedrijven en service door korte aanvoerlijnen

Voor meer informatie kijk op www.topbakkers.nl

CONTACT

VOOR BEDRIJVEN

Heeft u vragen over wat bakkerij Schreuder voor uw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.
Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

De gegevens worden niet opgeslagen op deze website maar uitsluitend gebruikt om contact op te nemen.

CONTACT

Vragen? Neem gerust contact op.

Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

De gegevens worden niet opgeslagen op deze website maar uitsluitend gebruikt om contact op te nemen.