Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over ons

Bakkerij schreuder

OVER ONS

Bakkerij Schreuder is gestart op 27 december 1894 door Peter Schouten en Fijtje van de Kamp. In 1936 is het bedrijf overgegaan naar Johannes Schreuder en Grietje Schouten, geboren in 1910 en 1911. Zij hebben met veel zwoegen en zweten het bedrijf voor, tijdens en na de oorlog weten op te bouwen. Alles werd nog met de hand geproduceerd. De producten werden met de transportfiets bezorgd, rogge en degen werden door mensen zelf aangevoerd met de kruiwagen. Ook was er in die tijden een kruidenierswinkel bij. 

Zonen Freddy en Jan Schreuder nam samen het bedrijf over. Rond de jaren 90 is Jan met de supermarkt in Elspeet verder gegaan. Freddy en Eipie hebben het bedrijf verder uitgebouwd tot een brood- en banketzaak in Uddel. Door de jaren heen is het bedrijf steeds verder gegroeid en met zijn tijd meegegaan. Zo zijn er tal van verbouwingen geweest. In 1990 sloot bakkerij Schreuder zich aan bij de Top Bakkers organisatie. In 2000 is zoon Kor in het bedrijf gekomen. In 2007 heeft hij samen met Marjanne, zijn vrouw, de zaak overgenomen. 

Ruim 80 % van ons brood-en banketassortiment komt uit eigen bakkerij. We streven ernaar om het beste product te kunnen leveren. Dit wordt getest door het Nederlands Bakkerij Centrum. Ook worden onze winkels aan allerlei testen onderworpen. 

Vanuit de bakkerij worden dagelijks de 8 winkels in Uddel, Apeldoorn, Garderen, Harderwijk, Nijkerk, Nunspeet, Putten en Voorthuizen voorzien van vers brood en banket. Ook  diverse supermarkten, instellingen, scholen, ziekenhuizen, catering en horeca.

CONTACT

Vragen? Neem gerust contact op.

Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

De gegevens worden niet opgeslagen op deze website maar uitsluitend gebruikt om contact op te nemen.