Search
Close this search box.

Natuurlijk van de Veluwe

Bakkerij schreuder

Bijzonder & Puur

VAN DE VELUWE

(zorg)boerderij De Eekhoeve

De ambachtelijke producten worden gemaakt op (zorg)boerderij De Eekhoeve in Veenendaal. 
Eierroom, Boerenjongens en Boerenmeisjes worden speciaal naar eigen recept gemaakt. De heerlijke zachte smaak maakt de eierroom heel bijzonder. De basis bestaat uit verse scharreleieren, veelal van de eigen kippen. Ook de brandewijn die wordt gebruikt is op ambachtelijke wijze en naar eigen recept geproduceerd.

Bijzonder & Puur…en dat proeft u!

Honing

VAN DE VELUWE

Fam. Kok

Pure honing kopen? Koop direct bij de imker en proef en ontdek de lokale honing van imkerij Fam. Kok in Uddel.
Let op! Honing is een natuurproduct en de hoeveelheid beschikbare honing is afhankelijk van verschillende factoren. Voor veel imkers geldt dat ze maar een beperkte voorraad honing hebben.

Heegderweg 3
3888 MC Uddel

tel: 0577 401 897

Eieren

VAN DE VELUWE

Pluimveehouderij Verbeek Vaassen

Boer Dik heeft op zijn bedrijf zo’n 36.000 Beter Leven kippen in zijn PlanetProof Ronde Stal die 3 sterren Beter-Leven eieren produceren.
In de Ronde Stal worden kippen met veel zorg voor dierenwelzijn en milieu gehouden, gebaseerd op alle natuurlijke behoeften van de kip en met aandacht voor lage milieu-impact. 

Ontdek & Beleef

DE VELUWE

De Veluwe Specialist

De Veluwe Specialist laat u de mooiste plekjes van de Veluwe zien! Je huurt bij de Veluwe Specialist een E-chopper, E-loopfiets, E-mountainbike, tandem, E-bike of normale fiets. Daarnaast kan je verschillende activiteiten ondernemen als klimmen bij Klimbos Garderen, een buitenrit te paard of een rondvlucht over de Veluwe.

De Veluwe specialist heeft alles in huis om jouw familie-, vrienden-, vrijgezellen- of verenigingsuitje te regelen!

Fietsen

OP DE VELUWE

Ben jij toe aan een leuke activiteit? Stap op de fiets en geniet van de mooie omgeving. Vergeet niet om de broodnodige energie mee te nemen, bijvoorbeeld ons Toscaanse breekbrood, heerlijk voor onderweg. Dus voordat u gaat fietsen, eerst naar Bakkerij Schreuder. U vindt de mooiste routes op visitveluwe.nl en route.nl

Wandelen

OP DE VELUWE

Ontdek het mooie buitengebied van Uddel. Wandel het Uddelermeerpad (15 km) door het prachtige bos en de heide van Kroondomein het Loo, langs het Uddelermeer en een middeleeuwse schans. Laat je verrassen door dit bijzondere afwisselende landschap.

Op naar bakkerij Schreuder om je rugzak te vullen en gaan! De route start vlakbij onze winkel in Uddel.

CONTACT

Vragen? Neem gerust contact op.

Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

De gegevens worden niet opgeslagen op deze website maar uitsluitend gebruikt om contact op te nemen.